https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/ Blixt-tävling ⚡

Du kan vinna fem av GØLs populära sortiment av smörgåspålägg, inklusive den nya Jubileumssalamin, som lanseras i samband med GØLs 90-årsjubileum. Du får dessutom prova Pepparsalami, Danskinspirerad Salami och Vitlökssalami, som alla passar utmärkt till både vardagsmackan och helg- och brunchmackan.

Boxen innehåller:

- 2 st Pepparsalami 150 g, skivad
- 2 st Danskinspirerad salami 150 g, skivad
- 2 st Vitlökssalami 150, skivad
- 2 st Jubileumssalami 150 g, skivad
- 2 st Danskinspirerad salami 250 g, skivad (storpack)

Boxen levereras till vinnaren med hemleverans den 14:e eller 15:e september.

OBS: För att tävla måste du vara i bosatt i någon av dessa städer nedan samt vara hemma och ta emot leveransen lördag den 14:e eller söndag den 15:e september.

Stockholm med närmaste omnejd (ej Nynäshamn, Norrtälje, Värmdö el Ekerö), Uppsala, Eskilstuna, Örebro, Västerås, Katrineholm, Karlstad, Köping, Arboga, Göteborg med närmaste omnejd, Malmö med närmaste omnejd.

Tävlingsinstruktioner:
1. Följ @golsverige
2. Tagga en vän som också uppskattar en riktigt god macka!
3. Motivera varför just du skall vinna

Du får tagga så många gånger du vill och varje kommentar med en motivering samt en ny taggning är en "lott" (kommentarer utan motivering eller taggning väljs bort i dragningen)

För att vara med i tävlingen behöver ditt konto vara öppet och inte privat.

Dela gärna inlägget i din story och glöm inte att tagga samtliga konton så att vi ser.

Vinnaren presenteras i en story och får ett DM endast från mig och detta konto enbart @the.real.cg.lagar.mat (se upp för lurendrejeri).

Tävlingen avslutas 5/9 23:59

Lycka till 🙏

🛈 Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till @meta

@golsverige #gölmoment
#smakbox #smakboxtävling
https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/


https://www.instagram.com/reel/C_c-RoXCicE/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=blogger

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

👕 Tävling 👕 Som du kanske sett i de senaste inläggen så har jag ( @the.real.cg.lagar.mat ) haft lite sköna tishor som representerat maträtten jag lagat... Och när du bär exempelvis en Korv Stroganoff t-shirt samtidigt som du lagar den rätten så smakar det godare (eventuellt inte sant) Vad som är helt sant är att tishorna är riktigt sköna och det finns ett stort urval av tryck (inte bara matrelaterade) 😃 Och nu kan du vinna valfri T-Shirt från @serioust.se Två lyckliga vinnare kommer slumpmässigt bli utvalda i denna lottning. Det enda du behöver göra är 1. Gilla och spara detta inlägget 2. Följ @serioust.se 3. Tagga en polare och nämn ett tryck från www.serioust.se som skulle passa henne eller honom 👕 Du får tagga så många du vill och varje kommentar med en ny taggning är en "lott" 👕 Du kan även öka chansen att vinna genom att dela i stories, glöm inte att tagga @the.real.cg.lagar.mat och @serioust.se ! Tävlingen pågår till torsdag 21/9 och vinnarna meddelas dagen efter via DM av mig och inget annat konto. Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till varken Instagram eller Facebook (Meta). Gillar du mitt konto får du gärna följa @the.real.cg.lagar.mat 🙏 #t-shirt #tshirt #tävlingar #giveaway #tävla #tävlaochvinn #win #vinna #pris #tävlingstips #tävlingsdags #giveaways #överraskning #vinn #vinnare #utlottning #serioust