https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/ Pasta med brysselkål och ricotta

Eller om du vill kalla det för restfest...

För det var en kombination av flera ingredienser i kylen som ville ha uppmärksamhet.

Gott blev det i alla fall 😋

🛒 Ingredienser
Pasta
Brysselkål, halverad
Selleri, i tunna skivor
Rödlök, finhackad
Vitlök, finhackad
Svartkål, repad
Ricotta
Grädde
Sjöpungsfond
Chiliblandning med timjan och rosmarin
Persilja, finhackade stjälkar och resen grovt
Salt & Peppar
Olivolja

🔪 Tillagning
Stek brysselkål med snittytan nedåt till de får fin färg och lägg åt sidan

Fräs lök, selleri och svartål till löken börjar bli genomskinlig

Krydda med chiliblandningen och tillsätt persiljestjälkarna

Tillsätt ricotta, sjöpung och grädde och låt det sjuda under omrörning

Koka pasta och spara någon deciliter av pastavattnet

Blanda ner lite pastavatten och smaka av såsen med salt och peppar

Blanda pasta, sås och brysselkål
🛎
Servera pastan med persilja
🍽️

Missa inte något inlägg eller recept genom att
Följa 👉 @the.real.cg.lagar.mat ✨
Lägga till @the.real.cg.lagar.mat som favorit 🌟

Sen skulle jag bli superglad om du
Gillar 👍
Sparar recept 🍝
Kommenterar 💬
Delar inlägg 🤩

#pasta
#brysselkål
#selleri
#rödlök
#vitlök
#svartkål
#ricotta
#grädde
#sjöpungsfond
#chiliblandning
#timjan
#rosmarin
#persilja

@fredchill.ax
@koketcetera
@vargenthor
@audgeirrknives
https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/


https://www.instagram.com/p/C2c5ji_s6Jm/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=blogger

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen