https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/ Pasta med brysselkål och ricotta
Eller om du vill kalla det för restfest...
För det var en kombination av flera ingredienser i kylen som ville ha uppmärksamhet.
Gott blev det i alla fall 😋
🛒 Ingredienser
Pasta
Brysselkål, halverad
Selleri, i tunna skivor
Rödlök, finhackad
Vitlök, finhackad
Svartkål, repad
Ricotta
Grädde
Sjöpungsfond
Chiliblandning med timjan och rosmarin
Persilja, finhackade stjälkar och resen grovt
Salt & Peppar
Olivolja
🔪 Tillagning
Stek brysselkål med snittytan nedåt till de får fin färg och lägg åt sidan
⏲
Fräs lök, selleri och svartål till löken börjar bli genomskinlig
⏲
Krydda med chiliblandningen och tillsätt persiljestjälkarna
⏲
Tillsätt ricotta, sjöpung och grädde och låt det sjuda under omrörning
⏲
Koka pasta och spara någon deciliter av pastavattnet
⏲
Blanda ner lite pastavatten och smaka av såsen med salt och peppar
⏲
Blanda pasta, sås och brysselkål
🛎
Servera pastan med persilja
🍽️
Missa inte något inlägg eller recept genom att
Följa 👉 @the.real.cg.lagar.mat ✨
Lägga till @the.real.cg.lagar.mat som favorit 🌟
Sen skulle jag bli superglad om du
Gillar 👍
Sparar recept 🍝
Kommenterar 💬
Delar inlägg 🤩
#pasta
#brysselkål
#selleri
#rödlök
#vitlök
#svartkål
#ricotta
#grädde
#sjöpungsfond
#chiliblandning
#timjan
#rosmarin
#persilja
@fredchill.ax
@koketcetera
@vargenthor
@audgeirrknives
https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/
https://www.instagram.com/p/C2c5ji_s6Jm/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=blogger
Kommentarer
Skicka en kommentar