https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/ Fredagsfirren vecka 3 2024 đ€©đ
IgÄr anvÀndes sous viden fullt ut igen...
Först fick potatis och purjolök gĂ„ pĂ„ 85 grader i en timme under tiden som jag gjorde övriga förberedelser đ
2 potatisar som hade körts i smör och salt mosades och jag formade bollar som kördes i vÄffeljÀrnet.
PĂ„ dessa potatisvĂ„fflor monterades creme fraiche, finhackad rödlök och störrom som tillsammsn med en shot kall vodka fick bli förrĂ€tten đ€©
Sedan kördes fisken i sous vide pÄ 50 grader i 40 minuter dÀr det fanns citron, smör och dill i pÄsen...
Samtidigt kördes resterande potatis i airfryerrn som tidigare hade gosat med kryddblanding för just potatis och smör i sous viden.
Under tiden som potatis och fisk tillagades rörde jag ihop en romsÄs med creme fraiche, dill, stenbitsrom och sjöpung samt brÀnde av purjolöken lite med en gasbrÀnnare.
SĂ„ varmrĂ€tten blev torskrygg med klyftpotatis, purjolök och romsĂ„s đ
#matlagningsinspiration
#störrom @mercatino.se
#kockyoga @audgeirrknives
#matlagning @khmer_pepper
#fredagsfisk @hisingensfisk
#fisktillmiddag @wilfasverige
#Ă€lskarmatlagning
#romsÄs @marinetaste
#matlagningstips
#matlagningÀrkul
#hygge @kockumsjernverk
#matlagningsglÀdje
#airfyer @cosorisverige
#torskrygg @kville_saluhall
#fredagsmys @cosoricooks
#fredagsfeeling @conantswe
#fredagsfirren
#fredagsfisken
#sousvide @zwilling_se
#minmatlagning @kullagourmet
#matobak_se
https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/
https://www.instagram.com/p/C2UDSGFsT6a/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=blogger
Kommentarer
Skicka en kommentar