https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/ NyĂ„rsmeny 2023đŸđ„
FörrÀtt: Laxsnitt, en snitt med skagenröra och kallrökt lax.
VarmrÀtt: Oxfilé sous vide med smörstekta champinjoner, potatisgratÀng & rödvinssÄs.
(Stekte köttet i talg och timjan samt adderade svartkÄl till svampen och lite sotad purjolök)
EfterrÀtt: Vaniljpannacotta med halloncoulis.
(HÀr strödde jag lite Àtbara blommor över)
Ăven i Ă„r Ă€r jag lat pĂ„ just nyĂ„r och lĂ„ter Rebecca Stjernedal frĂ„n Matinspiration (Nolvik restaurang och konferens pĂ„ SĂ€ve flygplats) stĂ„ för grovjobbet.
Det enda jag behövde göra var att vÀrma, steka och lÀgga upp (tugga var ju nödvÀndigt ocksÄ...)
SĂ„ smidigt och lika gott varje gĂ„ng đ
Gott slut och gott nytt đ„łđ
@nolvikrestaurangochkonferens
@beccis73
#nyÄrsmeny
#nyÄr
#skaldjur
#förrÀtt
#matbild
#matprat
#matinspiration
#nyÄrsmiddag
#oxfile
#oxfilé
#beeftenderloin
#skagenröra
#lax
#rödvinssÄs
#vaniljpannacotta
#halloncoulis
#varmrÀtt
#efterrÀtt
#trerÀtters
https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/
https://www.instagram.com/p/C1iB78-i7SV/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=blogger
Kommentarer
Skicka en kommentar