https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/ Gnocchi med svartkål, salvia och brynt sjöpungssmör 🛒 Ingredienser 200 g svartkål 1 vitlök solo, finhackad 2 msk olivolja 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar- nymald 150 g pecorino, riven 1 påse potatisgnocchi- (500 g) 25 g smör En skvätt ponzu En skvätt sjöpungsfond 0,5 kruka salvia 🔪 Tillagning Repa och riv kålen i grova strimlor ⏲ Repa salvian och finhacka stjälkarna ⏲ Fräs kål, hacket från salvian och vitlök i oljan tills kålen börjar mjukna ⏲ Krydda med salt och peppar ⏲ Koka gnocchin och plocka upp dem när de kommer till ytan med en hålslev ⏲ Bryn smöret tillsammans med sjöpungsfond och ponzu ⏲ Lägg merparten av salviabladen i smöret ca 20 sekunder ⏲ Vänd ner gnocchi, ost och kålfräs 🛎 Strö över salvia och servera genast 🍽️ Följ gärna för inspiration, recept & tips ⬇️ @the.real.cg.lagar.mat #gnocchi #svartkål #salvia #bryntsmör #sjöpung https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/
https://www.instagram.com/p/CryQz0vNPGn/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=blogger

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen