https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/ Vill du ha en enkel efterrätt till helgen?
Med schyssta citroner från @fresh.land.sverige fick jag lite feeling och fixade en lemon posset med härlig topping igår 😍
Här med både passionsfruktscurd och inkokta bär med cointreau...
Försökte mig på att rita ett hjärta med bären då det trots allt var alla hjärtans dag ❤️
🛒 Ingredienser
3 dl vispgrädde
0,5 dl strösocker
1 citron, både zest och saft
Topping
Passionsfruktscurd
Blandade bär
Cointreau
Sjöpungsfond
🔪 Tillagning
Koka upp grädde och socker, låt koka 1 minut
⏲
Ta från värmen och rör ner citronsaft och zest
⏲
Häll upp i 4 formar och ställ i kylen minst 4 timmar eller tills de stelnat
⏲
Koka ihop bären med cointreau samt sjöpung och låt svalna
🛎
Innan servering toppa med curd och inkokta bär
🍽️
Missa inte något inlägg eller recept genom att
Följa 👉 @the.real.cg.lagar.mat ✨
Lägga till @the.real.cg.lagar.mat som favorit 🌟
Sen skulle jag bli superglad om du
Gillar 👍
Sparar recept 🍝 (tagga gärna om du lagat något med inspiration från mig)
Kommenterar 💬
Delar inlägg 🤩
#lemonposset #amatörkock #valentinesday #foodiesofsweden #sverigesmästerkock #valentine #chefsofinstagram #sweet #afters #bär #matglede #valentindagen #positivevibes #citrus #hemlagat #efterrätt #citron #dessert #passionsfrukt #matblogg #matpassion #curd #recept #matkärlek #allahjärtansdag #hemmakock #matbild #minmatlagning #kockyoga https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/
https://www.instagram.com/p/CosBjwVN0s7/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=blogger
https://www.instagram.com/p/CosBjwVN0s7/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=blogger
Kommentarer
Skicka en kommentar