https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/ Gnog gnoc gnocchi on heavens door đȘ
Idag blev det lite lyxigare snabbmat med brynt smör och nyskördad salvia frĂ„n balkongen đ
HÀr kommer hur jag gjorde idag. Hur brukar du göra?
đ Ingredienser
500 g FĂ€rsk gnocchi
100 g smör
1 dl fÀrsk salvia
Zest frÄn en citron
En skvÀtt sjöpungsfond
Rödpeppar
2 dl finriven parmesanost
đȘ Tillagning
Koka upp vatten till gnocchin.
⏲
Hetta upp 25 g smör i en stekpanna.
⏲
Koka gnocchin i saltat vatten tills de flyter upp till ytan och lÀgg över dem i stekpannan.
⏲
Stek gnocchin tills den Àr krispig och har fÄtt fin fÀrg.
⏲
TillsÀtt salviabladen i slutet.
⏲
Riv över zest frÄn citronen och peppra.
⏲
SmÀlt resten av smöret i en kastrull och bryn det under omrörning tills det Àr gyllenbrunt och doftar nötigt ta undan och tillsÀtt sjöpung.
đ
Servera gnocchin med det brynta smöret och nyriven parmesanost.
đœđŽ
#parmesan #citron #foodiesinternationalchat #vegetarian #matobak_se @vargenthor #matinspiration #globaleats #vegetariskt #pastalover @khmer_pepper #globalfoodiesunite #amatörkock #bryntsmör @marinetaste #matbild #thefoodieinitiative #matglÀdje #matinspo #kockyoga @audgeirrknives #food #foodiesinternationalcollab #foodiesofsweden #hemlagat @extremefoodswe #salvia #hemmakock @osthyveln_ #matpassion #gnocchi #mat @kvillesaluhall #globalfoody #cooking #pasta @microplaneusa #bonappetit @bobdylan https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/
https://www.instagram.com/p/Cf620npjFyA/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=blogger
https://www.instagram.com/p/Cf620npjFyA/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=blogger
Kommentarer
Skicka en kommentar