https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/ Fredagsfisken denna veckan blev gös med sparrispotatis, kokt sparris med ingefära och brynt smör 👌
Till efterrätt blev det kompott på jordgubbar, rabarber, vaniljstång, sjöpungsfond och kokossocker.
Med kompotten var det osockrade digestivekex med brynt smör och kesella med färsk vaniljstång 😋
Förrätten var ju våffa med Västerbottensost toppad med räkor som du åh i gårdagens inlägg 😊
Om du uppskattar detta inlägget skulle jag bli superglad om du;
Följer 👉 @the.real.cg.lagar.mat på Instagram ✨
Gillar 👍
Sparar recept 🍝
Kommenterar 💬
Delar inlägg 🤩
#fredagsfeeling
#fredagsfisken
#fredagsmys
#globalfoody
#hemmakock
#foodiesinternationalcollab
#älskarmatlagning
#fisktillmiddag
#globaleats
#foodiesofsweden
#matpassion
#mat
#matlagning
#hemlagat
#kockyoga
#matglädje
#matinspiration
#globalfoodiesunite
#matlagningsglädje
#thefoodieinitiative
#matlagningstips
#minmatlagning
#foodiesinternationalchat
#amatörkock
#fredagsfirren
#fredagsfisk
#matinspo
#matbild
#matobak_se
#hygge https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/
https://www.instagram.com/p/CbkDydqsmhP/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=blogger
https://www.instagram.com/p/CbkDydqsmhP/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=blogger
Kommentarer
Skicka en kommentar