https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/ Fredagsfisken denna veckan blev gös med sparrispotatis, kokt sparris med ingefära och brynt smör 👌 Till efterrätt blev det kompott på jordgubbar, rabarber, vaniljstång, sjöpungsfond och kokossocker. Med kompotten var det osockrade digestivekex med brynt smör och kesella med färsk vaniljstång 😋 Förrätten var ju våffa med Västerbottensost toppad med räkor som du åh i gårdagens inlägg 😊 Om du uppskattar detta inlägget skulle jag bli superglad om du; Följer 👉 @the.real.cg.lagar.mat på Instagram ✨ Gillar 👍 Sparar recept 🍝 Kommenterar 💬 Delar inlägg 🤩 #fredagsfeeling #fredagsfisken #fredagsmys #globalfoody #hemmakock #foodiesinternationalcollab #älskarmatlagning #fisktillmiddag #globaleats #foodiesofsweden #matpassion #mat #matlagning #hemlagat #kockyoga #matglädje #matinspiration #globalfoodiesunite #matlagningsglädje #thefoodieinitiative #matlagningstips #minmatlagning #foodiesinternationalchat #amatörkock #fredagsfirren #fredagsfisk #matinspo #matbild #matobak_se #hygge https://www.instagram.com/the.real.cg.lagar.mat/
https://www.instagram.com/p/CbkDydqsmhP/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=blogger

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen